Esittely

Silversandin karting rata

Suomen eteläisin karting rata, joka tunnetaan pisimmästä ajokaudesta. Ajokausi kestää yleensä huhtikuusta lokakuuhun. Monet aktiiviset harrastajat sekä radalla kilpailleet kuljettajat kuvailevat rataa sopivan haastavaksi ja monipuoliseksi. Radalta löytyy hieman korkeusvaihtelua, joka tuo oman säväyksensä ajamiseen! Pituutta radalta löytyy 704 metrin verran. Mutkia löytyy yhteensä kuusi kappaletta, joista kaksi kääntyy oikealle ja neljä vasemmalle.

Kalusto

Kalustomme koostuu Raket 120cc moottorilla toimivista autoista, jotka on varustettu hyvän pidon omaavilla Dunlop SL1 renkailla. Perheen pienimmille on tarjolla Raket 60cc autoja (7-13 vuotiaille) ja Comer 50cc auto (3-6 vuotiaille).

Raketin moottorit ovat kestäviä, tehokkaita ja varmatoimisia. Kyseisillä moottoreilla kilpaa ympäri maailmaa ja niitä käytetään myös pienlentokoneissa apumoottorina. Raketin moottorit ovat hyvin suosittuja niiden tuottaman vauhdin, kestävyyden sekä varmatoimisuuden ansiosta. Suomessa Raket 120 –moottoreilla ajetaan kilpaa aikuisharrasteluokissa.

Varustus

Meiltä löytyy myös sopiva varustus lajia varten, jotta ajonautinnostasi tulisi mahdollisimman turvallinen ja mukava. Ajohaalarit, ajokypärä, kypärähuppu ja ajokäsineet sisältyvät jokaisen vuokrauksen hintaan. Muistathan varata radalla ajamista varten sopivat kengät, jotka taipuvat hyvin nilkasta. Sandaalit ja koroilla varustetut kengät eivät valitettavasti kelpaa ajokengiksi turvallisuussyistä.

Myymälä

Silversandin karting radalta löytyy myös pieni myymälämme. Valikoima koostuu kartingiin suunnattuista varaosista, voiteluaineista ja pientarvikkeista. Tuomme myös maahan karting autoja LUE LISÄÄ

Lähialueen palvelut

Silversandin karting radan välittömässä läheisyydessä sijaitsee Camping Silversand, mistä löytyy matkailusesongin aikaan kattavat palvelut. Leirintäalueelle on sisäänpääsymaksu.

Yhteistyössä

Camping Silversand

Hangon Matkailu

Speedmaker Oy Lavinnon karting vuokraamo

Hangon Urheiluautoilijat

Karttimer Ajanottopalvelu

Ilmoitukset

Siirry ilmoituksiin