Usein Kysytyt Kysymykset

Pääseekö maanantaina ajamaan?

Ei pääse. Radalla ei voida ajaa, koska ympäristölupa velvoittaa pitämään radan suljettuna kerran viikossa.

Minkä ikäisenä voi tulla ajamaan

Meillä on tarjota autoja aina 4-vuotiaasta ylöspäin. Nuorin itsenäisesti ajamaan oppinut on ollut 3½ vuotias. 7-vuotiaasta ylöspäin on hyvä ikä tulla ajamaan jopa ilman ajanvarauksen tekemistä. Suosittelemme tekemään ajanvarauksen, mikäli ajamaan on tulossa yksikin alle 7-vuotias.

Voiko ensikertalainen tulla ajamaan meille?

Kyllä. Ehdottomasti. Meille voi tulla turvallisin mielin, niin lapset, kuin aikuiset. Meillä on kertynyt usean vuoden kokemus perehdyttämisestä turvalliseen karting autoiluun. Olemme toimineet alalla jo usean vuoden ajan ja opettaneet lukuisille lapsille kartingin ensiaskeleet. Nuorin itsenäisesti ajamaan oppinut asiakas on ollut 3,5 vuotias (opetuskertoja oli useampi).

Onko meillä autoja hieman kookkaamille kavereille?

Meiltä löytyy autoja lähes kaiken kokoisille. Automme ovat kuitenkin varustettu kilpa-auton rungoilla, mitkä toimivat parhaimmillaan alle 190cm pitkillä kuljettajilla. Tämä ei kuitenkaan estä yli 190cm kuljettajien ajamista, vaikkakaan se ei välttämättä ole huippu ergonomista enään.

"Ennätyskuskimme" on tällä hetkellä 198cm & 130kg.

Paljonko maksaa?

Kaikki ajot meillä tapahtuvat hinnaston mukaisesti. Hinnaston löydät painamalla TÄSTÄ

Onko radalla tilaa?

Hangon kuumimman matkailusesongin aikana on hyvin vaikeaa ennustaa tai tietää, että paljonko meille tulee asiakkaita ajamaan päivän aikana. Olemme ottaneet kaudella 2020 käyttöön nettiajanvaraus järjestelmän, mistä voi varata ajan 1-16 henkilön ryhmille. Varaukset päivittyvät reaaliaikasesti KALENTERIIMME, mistä voit tarkistaa päivän tai viikon tilanteen radalla. Mikäli kalenterissa on merkintä, että rata on varattu, niin silloin ei kannata saapua ajamaan, koska tällöin suurella todennäköisyydellä se ei onnistu.

Tarvitseeko minun varata aika vuokra-autoilla ajamiseen?

Suosittelemme tekemään aina ajanvarauksen nettivarausjärjestelmän kautta. Emme välttämättä pysty aina vastaamaan puhelimeen tai sähköpostiin.

Ilmoitamme nettiajanvarausjärjestelmässä erikseen siitä, kuinka paljon etukäteen varaus pitää tehdä tietylle ajotyypille. Tehtyäsi ajanvarauksen nettivarauksen kautta: saat sähköpostiin varausvahvistuksen. Saat vielä viimeistään 48 tuntia ennen varaustasi muistutusviestin varauksesi alkamisajankohdasta.

Ilman ajanvarausta saapuminen:

Ethän saavu meille ilman ajanvarausta. Varaathan ajan nettiajanvarauksemme kautta.

Milloin radalla voi ajaa omalla karting autolla?

Radalla voi ajaa ympäristöluvan mukaisesti radan aukioloaikoina valoisaan aikaan. Ainoa rajoite ajamiseen on oikeastaan Silversandin karting radalla vallitseva sää: jos radalla on lunta tai jäätä, niin siellä ei voi ajaa. Tai jos on rankkasade.

Erityiset tapahtumat radalla rajoittavat ajamista, kuten kilpailut ja suuremmat vuokra-auto tapahtumat. Katsothan TÄÄLTÄ radan varaustilanteen ennen tuloasi.

Montako autoa meillä on?

Aikuisille löytyy 25 autoa, mitkä on varustettu Raket 120 -harrastekilpamoottorilla. Huippunopeus 90-95km/h, keskituntinopeus 60-65km/h.

Lapsille löytyy enemmän tai vähemmän rajoitettuja autoja aina 3,5 vuotiaasta ylöspäin. Eli autoja on eri kokoisille ja ikäisille. Lasten autoihin emme tarjoa ajanottoa.