Uusi palvelumme on maastopyörien vuokraus. Valikoimaamme kuuluvat Saksalaisen pyörävalmistajan Silverbackin fatbiket (läskipyörät) ja täysiveriset maastopyörät täysjoustolla sekä sähköavustuksella.

Fatbike pyörissämme ei ole sähköavustusta ja ne sopivat rauhalliseen rullailuun Hangossa. Fatbike pyörän nimi tulee paksuista renkaista, mitkä tasoittavat maaston epätaisaisuudet ja ne kantavat hyvin jopa hiekkaisessa maastossa. Fatbike pyörät soveltuvat myös lumelle, mutta ei kuitenkaan täysin umpihankeen. Pyöriä löytyy alkaen koosta 132cm aina kokoon 220cm asti. Pyörien painoraja on 120kg.

Sähköavusteiset pyörämme ovat täysjoustoisia laadukkailla osilla varustettuja täysiverisiä maastopyöriä, mitkä soveltuvat hieman rajumpaankin maastoon. Sähköavustuksena avulla pyöräily on vaivatonta myös hieman heikompi kuntoiselle. Vaihtoehtoisesti hieman kokeneempi pystyy kasvattamaan ajolenkin pituutta sähköavustuksen avulla. 

Sähköavusteisissa pyörissämme avustus lakkaa lain mukaisesti 25km/h kohdalla ja tämän jälkeen pyörä liikkuu lihasvoimalla. Akun kesto eli pyörän kantama sähköavustettuna riippuu ajettavasta maastosta, pyöräilijän painosta, kunnon tasosta ja lämpötilasta. Matalimmalla avustustasolla kokemukset ovat osoittaneet, että 100 kiloinen normikuntoinen pyöräilijä pystyy pyöräilemään maastossa 100 kilometriä, mikä vastaa noin 6 tunnin pituista lenkkiä ilman taukoja.

Tulemme järjestämään toimintakauden 2023 opastettuja maastopyörälenkkejä Hangon lähimaastoissa. Näistä lisää pyörävuokraamon kotisivuilta, kun asia tulee ajankohtaiseksi myöhemmin keväällä.

Pidämme pyörävuokraamon toiminnan erillisenä toimintona karting palveluidemme ohella. Tätä varten olemme perustaneet oman ajanvarauspalvelun ja kotisivut pyörävuokraamollemme. Pyörävuokraamon kotisivustolle pääset seuraavan osoitteen kautta: http://bike.hankorental.fi/

 

PYÖRIÄ VUOKRAAMME TOISTAISEKSI VAIN ERILLISELLÄ AJANVARAUKSELLA. PIDÄMME OIKEUDEN VAATIA ASIAKKAALTA PANTIN PYÖRÄN LUOVUTUSTA VARTEN. EMME TARJOA PYÖRIEN MUKANA VAPAA-AJAN VAKUUTUSTA VUOKRAAJALLE, VAAN PYÖRÄILY TAPAHTUU OMALLA VASTUULLA.