Vuokraamon aukioloajat ovat seuraavat:

3.5. - 25.6.2023

MA                SULJETTU
TI - SU          VAIN AJANVARAUKSELLA

 

26.6. - 13.8.2023

MA - TI           SULJETTU
KE - LA          10.00 - 18.00
SU                 12.00 - 18.00

 

14.8. - 15.10.2023

MA                SULJETTU
TI - SU          VAIN AJANVARAUKSELLA

 

Ajanvarauspalvelumme on reaaliaikainen tehtyjen varauksien mukaan päivittyvä systeemi, mikä on osoittautunut hyväksi käytännöksi, niin asiakkaille kuin meille palveluntarjoajana. Olemme tehneet ajanvarauspalveluumme tietynlaisia lukkoja, mitä päivitämme yllä olevien aukioloaikojen voimassaoloajan mukaan. Olemme tehneet karting autojen vuokraustoimintaa vuodesta 2010 sivutoimisena työnä oman harrastuksen parissa, vaikkakin tätä nykyä täysin vuokraamotoimintana kartingissa.

Teemme myös muita töitä ja joudumme lukitsemaan sen vuoksi ajanvarauspalvelussamme myös kokonaisia päivä tai tunteja. Kesän huippusesonkina heinäkuussa on myös usein sellainen tilanne, että kaikki ajat on varattuna ja emme voi ottaa enempää asiakkaita vastaan. Yritämme pitää toimintaamme ammattimaisena ja turvallisena kaikille. Tämän vuoksi huvipuistomainen toiminta aidolla kilparadalla ei onnistu niin, että radalle vain tullaan ja mennään ajamaan.


Kaudelle 2023 olemme päivittäneet jonkin verran ajokalustoamme täysin uuteen. Valitettavasti kasvavat hinnat ovat pakottaneet meidät myös nostamaan palveluidemme hintaa maltillisesti ensimmäistä kertaa koko toimintahistoriamme aikana. Meiltä aikasempina vuosina ostetut sarjakortit ja lahjakortit ovat edelleen voimassa ostohetken hinnalla. Kuluvasta kaudesta lähtien valikoimastamme poistuu 5-kerran sarjakortti, minkä korvaamme 2x kerran kerta-ajolla, minkä saa meiltä alennettuun hintaan verrattaessa 1x kerran kerta-ajoon.

 

Hinnastomme löydät tästä:

 

Maastopyörien vuokraus

Laajensimme toimintaamme myös maastopyörien vuokraukseen. Pyöriä vuokraamme vain ajanvarauksella ja kaikki tarvittava aiheesta löytyy tämän sivun kautta: http://bike.hankorental.fi/