• slide
  • slide
  • slide

TERVETULOA KOKEMAAN KARTINGIN VAUHTI JA HAUSKUUS
YKSIN, PORUKALLA TAI PERHEEN KANSSA.

Ulkorata ja tehokkaat kaksitahtiset autot takaavat unohtumattoman ajoelämyksen. Pidemmän ajosession jälkeen on etenkin kesällä on mukava pulahtaa läheisellä merenrannalla uimaan! Tai mennä puimaan jälkipelejä Hangon kuuluisalle ”rantaradalle”, josta löytyy purtavaa niin pieneen – kuin suurempaankin nälkään tai janoon.

Viimeisimmät uutiset

Vuokraamo auki Juhannusviikolla seuraavasti: 22.6. Suljettu, 23.6. klo 10.00 - 18.00, 24.6. klo 10.00 - 18.00, 25.6. Suljettu, 26.6. Suljettu, 27.6. Suljettu. Omilla autoilla saa ajaa ti-su välisenä aikana radan aukioloaikojen ja ympäristöluvan mukaisesti. Juhannuksen jälkeisestä viikosta eteenpäin vuokraamo on jälleen auki ilmoittamiemme aukioloaikojen mukaisesti.

Siirry ilmoituksiin tästä


Ajanvaraus

AJAN VOIT VARATA ALLA OLEVASTA LINKISTÄ SEURAAVILLA RAJOITUKSILLA:


1) Kerta-ajot 1-4 henkilölle on varattava viimeistään 8 tuntia etukäteen ja niitä voi varata 60 päivää eteenpäin ilmoitettujen aukioloaikojemme puitteissa.

2) Kaikki yli 4 hengen ryhmävaraukset ja ajopaketit on varattava viimeistään 48 tuntia etukäteen ja niitä voi varata 180 päivän päähän ilmoitettujen aukioloaikojemme puitteissa..

3) Sarjakortin ajanvaraukset tehtävä viimeistään 6 tuntia etukäteen ja niitä voi varata 60 päivää eteenpäin. Sarjakortin varauksia voi tehdä vain 10 minuuttia kerrallaan. HUOM! Jos haluat ajaa enemmän, niin varaa jokainen ajokerta omana varauksenaan. Huomioithan itsellesi myös taukoajan.

 

TEE AJANVARAUS